VAN / ERCİŞ - Ziya Gökalp İlkokulu

Mrt

Okulumuzda geleneksel hale gelen ''DAVRANIŞLARIM VE BEN'' yarışmasının beşincisi düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi göstermiş oldukları cesaretten ötürü tebrik ederiz. Emeği geçen tüm paydaşlara teşekkürü borç biliriz.

BU OKULDA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR!

BU OKULDA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR!

May

Okulumuzda geleneksel hale gelen ''DAVRANIŞLARIM VE BEN'' yarışmasının üçüncüsü düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi göstermiş oldukları cesaretten ötürü tebrik ederiz. Emeği geçen tüm paydaşlara teşekkürü borç biliriz.

Mrt

Okul Rehberlik Servisi tarafından başlatılmış olan ''KİTAP OKUMA HALKASI'' isimli projede öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okul kütüphanemiz yenileme,düzenleme ve temizlik çalışmaları sonrası yeniden hizmete açılmıştır. Başta okul idaremiz olmak üzere desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.